Nieuw bezoek aan de projecten! februari 2016

DSCN7284

Op 1 februari vertrekt een team van Adelantes F.A.I.R.-werkgroep (opgericht door initiatief van stichting Kumari). Het medische team zal een training van acht dagen verzorgen in samenwerking met het H.R.D.C. en de S.E.R.C.-school. In een drie jaar durend project zullen de volgende onderwerpen ter sprake worden gebracht binnen een groep van ongeveer dertig fysio- en ergotherapeuten: Revalidatie gericht op functionaliteit, in kaart brengen van de hulpvraag van een kind en behandelmethoden gericht op functionaliteit. Onze voorzitter zal ook van de partij zijn.

Natuurlijk zullen tussendoor bezoeken gebracht worden aan onze projecten. Zowel in Nepal als hier verheugt men zich op een weerzien. Tijdens de reis kunt u de actuele zaken op onze website volgen.