Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Share On Pinterest
Contact us
Stichting Kumari

Juni 2016: Contacten

IMG_1592-2

 

Contacten leggen is in alle sectoren van ontwikkelingshulp heel belangrijk.  Niet angstig eigen kennis beschermen maar delen is hierbij ons motto.
Zo ontmoeten we onlangs Corrie en Co Reijnders van de stichting “Holland building” Nepal. De stichting werkt sinds 2000 aan het ondersteunen van kinderen in Nepal met Cerebral Palsy (CP=hersenbeschadiging). Een mooi gesprek met enthousiaste mensen, die net zoals wij open zijn over ervaringen en kennis en kunde delen. In principe werken we allemaal aan de realisatie van hetzelfde doel: verbeteren van de leefomstandigheden van kinderen met een handicap.

Op een mooie samenwerking!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *