Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Share On Pinterest
Contact us
Stichting Kumari

Augustus 2016: presentatie kennisoverdracht

IMG_1683

Tijdens de vergadering op 10 augustus jl. gaf Kim van den Teunenbroek, studente opleiding Global health Universiteit Maastricht een presentatie over haar onderzoek in verband het realiseren van blijvende kennisoverdracht tussen de S.E.R.C. school en de satelliet centra. De haken en ogen rondom kennisoverdracht en adviezen naar het ontplooien van ‘outreach’ activiteiten in het kader van het “Shine-project” kwamen ter sprake. Kims presentatie was heel verhelderend. Onze dank aan Kim!

Dit soort onderzoeken zorgen voor een meer deskundige benadering in ons werk.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *