Januari 2017: Samenwerking

IMG_1946

Afgelopen maand heeft een leerkracht van The Himalayan Education And Development (HEAD Nepal) in het kader van het Shine project een training gevolgd bij onze projectpartner, de SERC-school.

HEAD is een organisatie in Humla die vanuit Nederland ondersteunt wordt door de stichting ‘Nepal geeft’ (www.nepalgeeft.org ). In dit afgelegen district waar mensen van alle hulp verstoken zijn, werkt HEAD met een kleine vijftig kinderen met een handicap.

IMG_1953

Het doel van deze training was, hoe kan ik planmatig werken en welke materialen zijn er lokaal voor handen om materialen mee te maken. Een eerste aanzet is gemaakt maar in overleg met de stichting ‘Nepal geeft.’ zal bekeken worden hoe hier een vervolg aan gegeven kan worden.

IMG_1948   IMG_1952

IMG_1951