April 2017: FAIR groep in Nepal

De FAIR werkgroep is in Nepal voor een nieuwe cursus reeks. Trots dat we hieraan deelnemen als stichting! Het is zo belangrijk dat kennis en kunde en behandelwijzen worden uitgewisseld. Heel veel van de kennis wordt al binnen de SERC-school van onze project partners Kalpana Basnet en Anish KC toegepast. De veranderde behandelwijzen werpen duidelijk hun vruchten af.
We zijn dan ook heel blij dat we als stichting samen met de SERC-school in Nepal en organisaties hier in de buurt (waaronder Sukhi home in België), de nieuwbouw gaan realiseren. In oktober 2017 hopen we een start te maken met de nieuwbouw van het expertise centrum in het kader van ons Shine Project in Chapagaun.

FAIR1

Het team van de SERC-school samen met mr. Shrestha van het CP-center. Kalpana is nu een van de docenten bij de cursus.
FAIR2
Cesarine Pasmans, logopediste bij Adelante, verzorgt het gedeelte over spreken en eten.
FAIR3
Natuurlijk worden zaken direct in de praktijk gebracht.
FAIR4
Eugene Rameckers en Cesarine Pasmans coachen studiegroepen.