Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Share On Pinterest
Contact us
Stichting Kumari

Juni 2017: Shine project: gebouw in Sindhupalchowk is klaar!

IMG_2290

Afgelopen weekend is de laatste hand gelegd aan het gebouw van de ouderorganisatie PAPID uit Chautara/ Sindhupalchowk. Sinds begin 2016 hebben we contact met deze ouderorganisatie uit het door de aardbeving zwaar getroffen district.

Het was een gezamenlijke actie van het Shine project/ Wilde ganzen en Global Exploration en Rotary Kathmandu om een gebouw voor hen op te zetten. Nu kunnen de kinderen voor de echte start van het regenseizoen gebruik maken van een droge ruimte gebouwd in het ‘aardbeving bestendige’ bouwsysteem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *